Sūriams

Sūriams

Bakterinės DELVO®CESKA®STAR kultūros (raugai) – didelės koncentracijos, gilaus užšaldymo, liofilizuotos birių granulių pieno rūgšties bakterijos, dedamos tiesiai į perdirbamą pieną.

CESKA®STAR ir DELVO® bakterines sistemas tokias kaip Delvo®Tec, Delvo®Fresh, Delvo®Yog, Delvo®Cheese, Delvo®Add, Delvo®Pro sudaro didelės koncentracijos, unikaliai atrinktų, apibrėžtų ir neapibrėžtų, daugiakomponenčių kamienų mišiniai. Šios kultūros yra stabilios ir ypač atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams. DELVO® ir CESKA®STAR kultūros naudojamos įvairių tipų sūrių bei šviežių raugintų produktų ekonomiškoje ir efektyvioje gamyboje, šių kultūrų neprilygstamos techninės charakteristikos atitinka unikaliausius poreikius.
 
Rinkoje vyrauja daugybė sūrių rūšių, tačiau vartotojai žino, kas jiems patinka ir todėl atradę tam tikrą skonį siekia mėgautis juo vėl ir vėl. Mūsų patirtis, žinios bei produktų asortimentas padės Jums pasiekti reikiamą rezultatą kiekvieną kartą. Mes padėsime Jums rasti sprendimą atitinkantį Jūsų poreikius. 
Puskiečiams / Olandiško tipo sūriams

Delvo®Cheese
Delvo®Tec
Delvo®Add

Ceska®Star

Dairy Safe™
Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®

Accelerzyme®

Šveicariško tipo sūriams

Delvo®Cheese
Delvo®TEC
Delvo®ADD

Ceska®Star
Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®

Pasta filata tipo sūriams

Delvo®Cheese
Delvo®TEC
Delvo®ADD

Ceska®Star
Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®

Cheddar tipo sūriams

Delvo®Cheese
Delvo®TEC
Delvo®ADD

Ceska®Star
Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®
Accelerzyme®

Grūdėtai varškei

Delvo®Cheese
Delvo®TEC
Delvo®ADD
Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®

Baltiems sūriams

Delvo®Cheese
Delvo®TEC
Delvo®ADD

Ceska®Star
Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®
Piccantase®

Minkštiems sūriams

Delvo®Cheese
Delvo®TEC
Delvo®ADD

Ceska®Star

Maxiren®, Kalase®
Fromase®, Milase®
Accelerzyme®

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas