Populiariausiems puskiečiams / olandiško tipo sūriams priklauso Gouda, Edam tipo sūriai. Taip pat ir centrinės bei rytų Europos mažo riebumo sūriai. Jie pasižymi ryškiu, švariu skoniu. Rytų Europoje gaminama Gouda pasižymi daugiau bendriniu skoniu lyginant su Olandų gaminamomis įvairovėmis. Galime padėti Jums sukurti puikios struktūros, išvaizdos bei skonio sūrį kiekvieną kartą.
Norite padidinti sūrio gamybą, pagerinti skonį bei tekstūrą? Delvo®Cheese grupės mikroorganizmų kultūros gali padėti tai padaryti, ypač kai yra derinamos su natūraliais fermentais ar koaguliantais. Produkcijos optimizavimas? 100 metų patirtis sūrio rinkoje padės Jums tapti laimėtoju.
Delvo®Cheese mikroorganizmų kultūros pasižymi atsparumu bakteriofagams, patikimumu gamybos ir nokinimo procese, jas lengva naudoti.
Įrodyta, kad Delvo®Tec kultūros yra atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams ir yra stabilios ilgą laiką. Kad būtų užtikrintas atsparumas mikroorganizmus ardantiems virusams, siūloma keletas šio raugo modifikacijų.
Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® TEC kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.
Dairy Safe™ kultūros apsaugo sūrį natūraliu būdu, be maisto priedų tokių kaip nitratai ar lizocimas – taip gerinama išrūgų kokybė (jos gaunamos be nitratų); ir atsiranda galimybė kokybe ir verte prilygti maistui, tinkančiam kūdikiams.
Dairy Safe ™ tinka visų rūšių pienui (karvių, ožkų, avių) ir padeda išvengti finansinių nuostolių, susijusių su vėlyvuoju sūrio pūtimusi ir užtikrinti, kad Jūs gamintumėte sūrį, kuris atitinka visus kokybės, reglamentų reikalavimus.
Kadangi šios paprastai naudojamos kultūros yra gautos ir atrinktos iš niziną gaminančių Lactococcus lactis rūšių, jos idealiai tinka sūriams, kuriuose reikia užkirsti kelią tam tikroms gramteigiamoms bakterijoms, tokioms kaip Clostridium tyrobutyricum, kad būtų išvengta sviestarūgščio rūgimo.
Mūsų Ceska®-Star D serijos kultūros sudaro unikalią kombinaciją niziną gaminančių ir nizinui atsparių padermių ir gali būti naudojamos kaip tiesioginio įterpimo startetinės pieno rūgšties mikroorganizmų kultūros.
Privalumai:
100 % chimozinas, ypač grynas, pagamintas iš pieno mielių kultūros Kluyveromyces lactis, užtikrina maksimalų pieno koaguliavimą ir maksimalią sūrio išeigą, užtikrina pastovų skonio ir kvapo vystymąsi sūrio nokimo metu.
Daugiau informacijos apie Maxiren® rasite ČIA
Pieną sutraukiantis fermentas, gaunamas iš rinktinės Rhizomucor miehei atmainos ir plačiai vartojamas sūrių gamyboje visame pasaulyje. Nuo 1972 m., Fromase® žinomas kaip patikima veršelių skrandžio šliužo fermento alternatyva, užtikrinanti aukštą sūrio kokybę.
Daugiau informacijos apie Fromase® ieškokite ČIA
Accelerzyme® išgrynintas, sūrio nokimą skatinantis fermentas, išgautas iš rinktinės Aspergillus niger padermės, žinomas kaip karboksipeptidazė, nuo baltymų bei peptidų atskiriantis C-galines aminorūgštis.
Apie Accelerzyme® daugiau informacijos rasite ČIA
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.
Jūs galite pasirinkti, kuriuos slapukus leidžiate naudoti.
Plačiau apie slapukų ir privatumo politiką.
Funkciniai slapukai (būtini)Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, ir negali būti išjungti. Šie slapukai nesaugo jokių duomenų, pagal kuriuos būtų galima jus asmeniškai atpažinti, ir yra ištrinami išėjus iš svetainės. |
|
Našumo slapukaiŠie slapukai leidžia apskaičiuoti, kaip dažnai lankomasi svetainėje, ir nustatyti duomenų srauto šaltinius – tik turėdami tokią informaciją galėsime patobulinti svetainės veikimą. Jie padeda mums atskirti, kurie puslapiai yra populiariausi, ir matyti, kaip vartotojai naudojasi svetaine. Tam mes naudojamės „Google Analytics“ statistikos sistema. Surinktos informacijos neplatiname. Surinkta informacija yra visiškai anonimiška ir tiesiogiai jūsų neidentifikuoja. |
|
Reklaminiai slapukaiŠie slapukai yra naudojami trečiųjų šalių, kad būtų galima pateikti reklamą, atitinkančią jūsų poreikius. Mes naudojame slapukus, kurie padeda rinkti informaciją apie jūsų veiksmus internete ir leidžia sužinoti, kuo jūs domitės, taigi galime pateikti tik Jus dominančią reklamą. Jeigu nesutinkate, kad jums rodytume reklamą, palikite šį langelį nepažymėtą. |