Sūriams

Baltiems sūriams

Žinomas kaip marinuotas ar baltas sūris sūryme, gaunamas jį laikant sūryme. Paprastai gaminamas rytų Europoje, Balkanuose bei Artimuosiuose rytuose. Yra daugybė jo rūšių, kurios sulaukė tarptautinio pripažinimo, kaip feta, akawi bei halloumi. Platus ingredientų pasirinkimas gali padėti išvengti skirtingų žaliavinio pieno savybių, gamybinių sąlygų bei procesų gaminant šį sūrį.   

Norite padidinti sūrio gamybą, pagerinti skonį bei tekstūrą? Delvo®Cheese grupės mikroorganizmų kultūros gali pdėti tai padaryti, ypač, kada derinamos su natūraliais fermentais ar koaguliantais. Produkcijos optimizavimas? 100 metų patirtis sūrio rinkoje padės Jums tapti laimėtoju.

Delvo®Cheese mikroorganizmų kultūros pasižymi atsparumu bakteriofagams, patikimumu gamybos ir nokinimo procese, jas lengva naudoti.

Įrodyta, kad Delvo®Tec kultūros yra atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams ir yra stabilios ilgą laiką. Kad būtų užtikrintas atsparumas mikroorganizmus ardantiems virusams, siūloma keletas šio raugo modifikacijų.

Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® TEC kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.

100 % chimozinas, ypač grynas, pagamintas iš pieno mielių kultūros Kluyveromyces lactis, užtikrina maksimalų pieno koaguliavimą ir maksimalią sūrio išeigą, užtikrina pastovų skonio ir kvapo vystymąsi sūrio nokimo metu.

 

Daugiau informacijos apie Maxiren® rasite ČIA

Pieną sutraukiantis fermentas, gaunamas iš rinktinės Rhizomucor miehei atmainos ir plačiai vartojamas sūrių gamyboje visame pasaulyje. Nuo 1972 m., Fromase® žinomas kaip patikima veršelių skrandžio šliužo fermento alternatyva, užtikrinanti aukštą sūrio kokybę.

 

Daugiau informacijos apie Fromase® ieškokite ČIA

 

Fermentas - lipazė, skaldanti pieno riebalus sūrio nokinimo metu, gaunamas iš galvijų prieskrandžio, snukyje išskiriamų lipazės fermentų arba unikalioji mikrobiologinės kilmės lipazės alternatyva išgauta iš Rhizopus oryzae grybo:

1. Greitai susiformuoja brandinamo sūrio skonis.

2. Suteikia aštrų, intensyvų ir pikantišką aromatą.

 

Apie Piccantase® rasite daugiau informacijos ČIA

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas