Raugintiems pieno produktams

Tepamiems sūriams

Plataus profilio, ekonomiškos bei atsparios bakteriofagams Delvo®YOG mikroorganizmų kultūros padės sukurti įvairius skonius, tekstūras bei užtikrins rūgštėjimo proceso kontrolę. 

Tai mikroorganizmų kultūros dėl kurių švelni ir kreminė struktūra išlieka esant mažai sausų medžiagų per visą produkto galiojimo laiką ar kuomet sudėtingos laikymo sąlygos.

Tai pienarūgščių mikroorganizmų linija, kuri suteikia galimybę didinti išeigą ir kurti neriebius, mažai cukraus turinčius produktus, pasižyminčius plačia skonių įvairove ir kremine struktūra esant sudėtingoms laikymo sąlygoms.

Didelės koncentracijos, 7 kruopščiai atrinkti kamienai siekiant išgauti pastovią ir nepriekaištingą galutinio produkto kokybę.

Unikali kombinacija:

  • atrinktos pieno rūgšties bakterijos suteikiančias specifines skonines savybes;
  • atrinkti probiotiniai kamienai - bio apsauga produkto galiojimo laiku.

Kultūros, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną – naudojamos kefyro ir susijusių produktų gamyboje. 

Naudodami šias kultūras – praturtinsite produktus sveikatinančiais ingredientais turinčiais pridėtinę mitybinę vertę ir turėsite pageidaujamą padermę su pakankamu ląstelių skaičiumi pieno produktų galiojimo termino pabaigoje. Naudojant Delvo®Pro buvo atliktos kelios in-vitro ir in-vivo veiksmingumo studijos.

 

DSM FOOD SPECIALTIES mokslininkai kruopščiai atrinko geriausiai veikiančių probiotikų kamienus, kurie yra:

 

Kultūrų serija         Probiotikų kamienas

Delvo® Pro Bif-6   Bifidobacterium animalis ssp. lactis
Delvo® Pro L26     Lactobacillus paracasei
Delvo® Pro LA       Lactobacillus acidophilus
Delvo® Pro GG      Lactobacillus rhamnosus GG
Delvo® Pro LJ       Lactobacillus johnsonii
Delvo® Pro ABC    Lactobacillus acidophilusBifidobacterium animalis ssp. lactis ir kt.

 

Delvo®Pro Bif-6 – tai koncentruotos probiotinės bakterijų kultūros Bifidobacterium animalis ssp. lactis, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną, jos neturi rūgštinančių atmainų bei nerekomenduojamos naudoti kaip savarankiškos fermentacinės kultūros. Be naudojimo pieno produktų gamyboje, jos gali būti plačiai naudojamos ir kepimo, konditerijos, padažų, sulčių pramonėse.

Biogarde® - „Gauk daugiau iš savo kultūros“, prekinis ženklas neekologiškam jogurtui. Biogarde - tai vienas iš populiariausių prekinių ženklų jogurto pakuotei.

 

Delvo®Guard -  unikali apsauga tradicinės fermentacijos metu. Gamindamos įvairius slopinančius junginius, slopina mielių ir pelėsių augimą, taip pat, eliminuoja identiškus mitybinius poreikius turinčius mikroorganizmus.

Daugiau informacijos apie Delvo®Guard rasite ČIA

Galimybė pridėti ir kurti daugiau unikalių produktų.


Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas