Plataus profilio, ekonomiškos bei atsparios bakteriofagams Delvo®YOG mikroorganizmų kultūros padės sukurti įvairius skonius, tekstūras bei užtikrins rūgštėjimo proceso kontrolę.
Tai mikroorganizmų kultūros dėl kurių švelni ir kreminė struktūra išlieka esant mažai sausų medžiagų per visą produkto galiojimo laiką ar kuomet sudėtingos laikymo sąlygos.
Didelės koncentracijos, 7 kruopščiai atrinkti kamienai siekiant išgauti pastovią ir nepriekaištingą galutinio produkto kokybę.
Unikali kombinacija:
Kultūros, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną – naudojamos kefyro ir susijusių produktų gamyboje.
Naudodami šias kultūras – praturtinsite produktus sveikatinančiais ingredientais turinčiais pridėtinę mitybinę vertę ir turėsite pageidaujamą padermę su pakankamu ląstelių skaičiumi pieno produktų galiojimo termino pabaigoje. Naudojant Delvo®Pro buvo atliktos kelios in-vitro ir in-vivo veiksmingumo studijos.
DSM FOOD SPECIALTIES mokslininkai kruopščiai atrinko geriausiai veikiančių probiotikų kamienus, kurie yra:
Kultūrų serija Probiotikų kamienas
Delvo® Pro Bif-6 Bifidobacterium animalis ssp. lactis
Delvo® Pro L26 Lactobacillus paracasei
Delvo® Pro LA Lactobacillus acidophilus
Delvo® Pro GG Lactobacillus rhamnosus GG
Delvo® Pro LJ Lactobacillus johnsonii
Delvo® Pro ABC Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animalis ssp. lactis ir kt.
Delvo®Pro Bif-6 – tai koncentruotos probiotinės bakterijų kultūros Bifidobacterium animalis ssp. lactis, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną, jos neturi rūgštinančių atmainų bei nerekomenduojamos naudoti kaip savarankiškos fermentacinės kultūros. Be naudojimo pieno produktų gamyboje, jos gali būti plačiai naudojamos ir kepimo, konditerijos, padažų, sulčių pramonėse.
Biogarde® - „Gauk daugiau iš savo kultūros“, prekinis ženklas neekologiškam jogurtui. Biogarde - tai vienas iš populiariausių prekinių ženklų jogurto pakuotei.
Delvo®Guard - unikali apsauga tradicinės fermentacijos metu. Gamindamos įvairius slopinančius junginius, slopina mielių ir pelėsių augimą, taip pat, eliminuoja identiškus mitybinius poreikius turinčius mikroorganizmus.
Daugiau informacijos apie Delvo®Guard rasite ČIA
Galimybė pridėti ir kurti daugiau unikalių produktų.
Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.
Jūs galite pasirinkti, kuriuos slapukus leidžiate naudoti.
Plačiau apie slapukų ir privatumo politiką.
Funkciniai slapukai (būtini)Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, ir negali būti išjungti. Šie slapukai nesaugo jokių duomenų, pagal kuriuos būtų galima jus asmeniškai atpažinti, ir yra ištrinami išėjus iš svetainės. |
|
Našumo slapukaiŠie slapukai leidžia apskaičiuoti, kaip dažnai lankomasi svetainėje, ir nustatyti duomenų srauto šaltinius – tik turėdami tokią informaciją galėsime patobulinti svetainės veikimą. Jie padeda mums atskirti, kurie puslapiai yra populiariausi, ir matyti, kaip vartotojai naudojasi svetaine. Tam mes naudojamės „Google Analytics“ statistikos sistema. Surinktos informacijos neplatiname. Surinkta informacija yra visiškai anonimiška ir tiesiogiai jūsų neidentifikuoja. |
|
Reklaminiai slapukaiŠie slapukai yra naudojami trečiųjų šalių, kad būtų galima pateikti reklamą, atitinkančią jūsų poreikius. Mes naudojame slapukus, kurie padeda rinkti informaciją apie jūsų veiksmus internete ir leidžia sužinoti, kuo jūs domitės, taigi galime pateikti tik Jus dominančią reklamą. Jeigu nesutinkate, kad jums rodytume reklamą, palikite šį langelį nepažymėtą. |