Hidrokoloidai, tirštikliai
UAB "Ardita ir Ko"
Tikras partneris! Plačiau

DSM, pirmaujanti hidrokoloidų tiekėja pasaulyje, gamina gelano, ksantano, velano dervas ir pektiną, kurie pagerina maisto produktų ir gėrimų skonį, užtikrina stabilizavimą ir suspensijos sudarymą maiste ir gėrimuose, asmens, namų priežiūros produktuose bei gali būti pritaikomi ir kitose pramonės šakose.

 

Komanda, kuria galima pasitikėti

Didelę patirtį sukaupusi specialistų komanda greitai bei žvelgdama į ateities perspektyvas padės Jums sukurti naują technologinį procesą, produktą ir atrasti naujas pritaikymo galimybes. DSM yra sertifikuota FSSC 22000, ISO 9001, Kosher, Halal, produktų sudėtyje nėra GMO.

 

Šis natūralus fermentacijos būdu gautas polisacharidas plačiai naudojamas daugelyje maisto produktų, gėrimų, taip pat asmeninės ir namų priežiūros produktuose bei kitose pramonės šakose.

Tai labai universalus ir daugiafunkcinis hidrokoloidas, galintis veikti, kaip suspensiją formuojantis, stabilizavimo, norimą struktūrą ir tekstūrą suteikiantis bei kapsuliavimo agentas.

Palyginti su kitais hidrokoloidais, gelano derva geriausiai suspenduoja netirpias daleles, tokias kaip vaisių minkštimas, o praturtinant mineralais, grūdais, riešutais ir augaliniais baltymais padeda išvengti sunkios konsistencijos pojūčio. Paprastai naudojimo dozės yra mažos, o tai suteikia konkurencinį pranašumą.

Mes siūlome gelano dervos asortimentą, į kurį įeina abu, aukšo (HA) ir žemo acilinimo (LA) lygio, tipai. 

Ksantano derva, natūrali fermentacijos būdu gauta bioderva, naudojama emulsijoms, putoms ir suspensijoms tirštinti ir stabilizuoti. Šis hidrokoloidas suteikia puikų aliejaus vandenyje emulsijų stabilumą; pasižymi didele klampa esant mažam šlyties greičiui ir kartu stabilizuoja suspensijas ir užtikrina puikias srauto savybes.
 
Mes siūlome pilną ksantano dervos produktų asortimentą, įskaitant išgrynintą ksantaną, skirtą maistui ir gėrimams, kosmetikai, asmens priežiūros produktams ir kitoms pramonės šakoms.

Velano derva, kaip gelano ir ksantano dervos, yra natūralus polisacharidas, gaminamas tvaraus fermentacijos proceso metu. Velano guma yra labai efektyvus tirštiklis, suteikiantis didelį klampumą naudojant mažomis dozėmis ir pasižymi puikiu stabilumu esant aukštai temperatūrai, ekstremaliam pH ir didelei druskų koncentracijai.

Produktų pritaikymo ekspertai vis daugiau eksperimentuoja su velano guma, kuri yra aukščiausios kokybės ksantano dervos pakaitalas daugelyje maisto produktų ir gėrimų (pvz., maiste, pritaikytam disfagijos dietai).

Pektinas natūraliai randamas daugumoje vaisių ir daržovių, o obuolių išspaudos ir citrinų žievelės yra daugiausiai naudojami žaliavos šaltiniai. Mes siūlome pilną pektino produktų asortimentą, įskaitant labai metokslinintus (HM), mažai metoksilintus (LM) pektinus ir LM amidintus pektinus (LMA).

Mes taip pat siūlome hidrokoloidų mišinius, skirtus maisto produktų ir gėrimų gamybai.

 

 

Pieno pramonė

Gelano, ksantano dervos ir pektinas yra naudojami pieno gėrimuose, jogurtuose ir sūriuose. Mūsų komanda padės Jums pasiekti norimą suspensiją, sinerezės kontrolę, tekstūrą ir juslinius rodiklius.

 

Augalinės kilmės baltyminiai gėrimai

Mūsų gelano dervos produktai augalinės kilmės baltyminiuose gėrimuose atlieka daug funkcijų – gerina suspensijos savybes, suteikia puikią konsistenciją ir skonį, praturtinant mineralais ir skaidulinėmis medžiagomis.

 

Gėrimai

Mūsų technologiniai sprendimai, naudojant gelano, ksantano dervas ir pektiną, apima produktus su plačiu pH spektru, įskaitant 100% sultis, aromatizuotus sulčių gėrimus, gazuotus gaiviuosius gėrimus, paruoštas gerti kavas ir arbatas bei sportinius gėrimus. Šie hidrokoloidai padės Jums pagerinti suspensijos savybes, tirštėjimo, stabilizavimo procesus bei juslines savybes.

 

Vaisiai ir užtepai

Gelano, ksantano derva ir pektinas yra naudojami uogienėse ir drebučiuose, vaisių įdaruose jogurtams, kepinių įdaruose ir užtepuose – hidrokoloidų naudojimas lemia įvairių poreikių išpildymą: užtikrina įdaro stabilumą kepimo metu, suteikia norimą tekstūrą ir skonį, naudojant sumažintą cukraus ar riebalų kiekį.

 

Pagardai

Gelano ir ksantano dervos produktai lemia emulsijos stabilumą, suspensijos sudarymą ir pagerina padažų prilipimą prie vartojamo maisto kartu suteikiant puikias skonines savybes.

 

Konditerijos gaminiai

Gelano dervos ir pektino produktai idealiai tinka daugeliui konditerijos gaminių, įskaitant pastiles, guminukus ir kramtomąją draže. Gelano derva ir pektinas gali būti naudojamas norint konditerijos produktuose pakeisti gyvūninės kilmės želatiną.

 

Drebučiai (želė) ir desertai

Gelano dervos žemo acilinimo lygio forma yra efektyvi stingdanti medžiaga, naudojama žele gamyboje, ir suteikianti unikalią gelio tekstūrą bei puikų skonio išlaisvinimą. Ši gelano derva taip pat gali būti naudojama sluoksniuotos želė gamyboje, užtikrinant stabilumą šilumos poveikiui. Taip pat siūlome sprendimus, kaip pakeisti želatiną ir karageniną įvairiuose desertuose.

 

Kitos panaudojimo galimybės

Mes taip pat siūlome gelano, ksantano ir velano dervos panaudojimo galimybes namų, asmens priežiūros produktų pramonėse bei statybos ir naftos gręžimo pramonėje, siekiant suteikti reikiamą klampumą bei reologines ir/arba stingdinimo savybes.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas