UAB "Ardita ir Ko"
Tikras partneris! Plačiau

Naujienos

2022.08.16

Esame vieni iš XXIV tarptautinio kamerinės muzikos festivalio „Kuršių nerija 2022“ remėjų. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie šio renginio! Kviečiame apsilankyti rugpjūčio 7 – rugsėjo 3 dienomis vykstančiame festivalyje. Šio festivalio metu jau vyko koncertai „Muzikiniai šachmatai I“ ir „Muzikiniai šachmatai II“, opera-triptikas „Neringa“ ir kiti.

Nepraleiskite progos apsilankyti festivalio pabaigos koncerte Miuzikle visai šeimai „Sidabrinis Ežerinis“, kuris įvyks rugsėjo 3 d., šeštadienį, 18 val. Juodkrantės Liudviko Rėzos kultūros centro lauko estradoje (L. Rėzos g. 54c-9).

 

2022.08.09

Didžiuojamės gavę „Creditinfo“ sertifikatą Stipriausi Lietuvoje 2022, nurodantį, kad mūsų įmonė turi aukštą kredito reitingą ir padeda kurti geresnę Lietuvos ekonomiką. Esame skaidri ir atsakinga įmonė!

 

2022.07.22 Europos Komisijos atsakymas, dėl fermentų preparatų naudojimo ekologiškų produktų gamyboje

DSM Food Specialties B.V., adresu P.O. Box 1, 2600 MA Delft, Nyderlandai, vardu, informuojame, kad fermentų preparatas Maxilact® Super:

 

* Atitinka Europos Parlamento ir Tarybos reglamentų ((EB) Nr. 1332/2008 dėl maisto fermentų; (EB) Nr. 1333/2008 dėl maisto priedų; (ES) 2018/848 dėl ekologinės gamybos ir ekologiškų produktų ženklinimo) reikalavimus, taikomus fermentams ir fermentų preparatams, kurie naudojami kaip pagalbinės perdirbimo medžiagos.
* Mažais kiekiais maiste naudojamų fermentų preparatų ir maisto fermentų komponentų maisto produktuose lieka tik nedideli kiekiai, neatliekantys jokios technologinės funkcijos, todėl pagalbinės medžiagos (ang. carriers) nelaikomos maisto priedais pagal (EB) 1333/2008.
* Pagal Europos Parlamento Ir Tarybos Reglamentą (ES) Nr. 1169/2011 dėl informacijos apie maistą teikimo vartotojams, fermentų preparatų, naudojamų kaip pagalbinės perdirbimo medžiagos, ir jų komponentų ES nereikalaujama nurodyti galutinio produkto sudedamųjų dalių sąraše.
 

ES Komisijos „DG Agree“ atsakyme teigiama:

„Pagal Reglamento (ES) 2018/848 II priedo IV dalies 2.2.2. punktą, kai fermentas yra naudojamas kaip pagalbinė perdirbimo medžiaga paprastai naudojama perdirbant maistą, maisto fermento preparatas, skirtas naudoti kaip pagalbinė perdirbimo medžiaga, gali būti naudojamas ekologinėje gamyboje, kai jis nėra pagamintas iš arba naudojant genetiškai modifikuotus organizmus pagal Reglamento (ES) 2018/848 11 straipsnį.

Šiuo atveju pakanka, kad maisto priedai, įskaitant tuos, kurie preparate naudojami kaip pagalbinės medžiagos (ang. carriers) yra paprastai naudojami ir kurių naudojimas maisto fermentuose yra patvirtintas ir kurie yra įtraukti į Reglamento (EB) Nr. 1333/2008 III priedą, kuriame nustatytas Bendrijos maisto priedų, leistinų naudoti maisto prieduose, maisto fermentuose, maisto kvapiosiose ir maistinėse medžiagose, sąrašas ir jų naudojimo sąlygos.“

 

EK oficialų atsakymą rasite čia: EK atsakymas

 

2022.07.08

Labai džiaugiamės galėdami pranešti, kad 2022 m. įmonė sertifikuota kaip A+++ klasės lyderė savo dydžio kategorijoje ir veiklos sektoriuje. Gavome EBM+++ (European Business Masters) sertifikatą, nurodantį, kad 5 metus esame sėkmingiausi sektoriuje (2018-2022).

 

 

2021.12.15

Ačiū „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“, kurie perkeičia ligoninės kasdienybę ir atneša šypsenas! Artėjant Šv. Kalėdoms UAB „Ardita ir Ko“ taip pat prisideda prie džiaugsmingesnės mažųjų pacientų kasdienybės.

 

2021.11.19 DSM užbaigia Erber Group įsigijimo sandorį

Royal DSM, pasaulinė mokslu pagrįsta įmonė, vykdanti veiklą mitybos, sveikatos ir tvaraus gyvenimo srityse, 2020 m. spalio 2 d. pranešė apie Erber Group įsigyjimą sandorio sumai siekiant 980 mln. eurų. Erber Group įsigijimas pirmą kartą buvo paskelbtas 2020 m. birželio 12 d.

 

DSM Austria GmbH įkurta 2021 m., įsigijus Erber Group. Tokiu būdu DSM praplečia didesnės pridėtinės vertės specialiųjų sprendimų asortimentą. Romer Labs®, kurios specializacija yra maisto ir pašarų saugos diagnostikos sprendimai, yra Erber Group dalis.

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

UAB „Ardita ir Ko“ taip pat praplečia savo produktų asortimentą ir tampa tiekėja Romer Labs® produktų, apimančių mikotoksinus, maisto alergenus, maisto patogenus, GMO, veterinarinių vaistų likučius, melaminą, mėsos ir kaulų miltus.

Daugiau apie produktus skaitykite ČIA.

 

2021.11.19

Didžiuojamės galėdami pranešti, kad Delvotest® FAST BT,horizontalios tėkmės spartusis kokybinis testas, skirtas aptikti β-laktamų ir tetraciklinų šeimų antibiotikų likučius per 7 minutes, yra sertifikuotas AOAC (CR: 102104).

AOAC Research Institute (AOAC RI) – AOAC INTERNATIONAL padalinys – skatina ir vykdo veiklą, padedančią kurti, tobulinti ir patvirtinti patentuotus testavimo metodus. Tokiu būdu AOAC RI apsaugo vartotojus, kad jie pasirinktų patikimus testavimo produktus. Daugiau informacijos rasite ČIA.

AOAC sertifikavimas reiškia, kad:

-  sertifikuotas produktas veikia taip, kaip deklaruoja gamintojas;

-  garantuoja klientui, kad išorės subjektas įvertino produktą pagal nustatytus standartus, garantuodamas tikslumą ir patikimumą;

-  suteikia konkurencinį pranašumą, palyginti su testais, kurie nėra sertifikuoti.

 

 

2021.10.15

Nuo 2021 metų UAB „Ardita ir Ko“ tampa tik atsinaujinančios elektros energijos gamintojas ir vartotojas!

 

2021.07.26

Kviečiame apsilankyti mūsų remiamame renginyje:

Operos-triptiko NERINGA (jūra, kopos, pušys) premjera 2021 m. rugpjūčio 14 d., šeštadienį, 20.30 val.

Vieta: Juodkrantė, Liudviko Rėzos kultūros centro lauko estrada. Organizatorius: Lietuvos nacionalinė filharmonija, Neringos savivaldybė.

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2020.11.24

DSM sustiprina laktazės asortimentą, pristatydama naują, ypač efektyvų fermentą, skirtą tradiciniams ir ekologiškiems pieno produktams be laktozės

Royal DSM, pasaulinė mokslu pagrįsta įmonė, veikianti mitybos, sveikatos ir tvaraus gyvenimo srityse, praneša apie naująjį Maxilact® Super laktazės fermentą.

Maxilact® Super dėka pieno produktų gamintojai gali sukurti produktus, kurie yra aukštos kokybės, švaraus skonio, be laktozės ir su mažesniu cukraus kiekiu, taip pat šis produktas padeda sumažinti hidrolizės laiką iki 33% ir pasiekti optimalų gamybos efektyvumą. Be to, Maxilact® Super tinka visiems pieno produktams – nuo tradicinių iki ekologiškų ir Verband Lebensmittel Ohne Gentechnik (VLOG). Autentiškumas, sveikatai palankus produktas, puikios skoninės savybės – tai, ko tikisi vartotojai, o pieno produktų be laktozės gamintojai gali tai suteikti, naudojant naująjį fermentą ir tuo pačiu nepadidindami gamybos proceso sudėtingumo.

Nuoroda į straipsnį

Maxilact® Super lankstinukas

 

2020.10.28

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad UAB Ardita ir Ko verslo dienraščio „Verslo žinios" vykdomame projekte „Gazelė 2020" pripažinta viena iš sėkmingiausiai ir sparčiausiai augančių Lietuvos įmonių. UAB Ardita ir Ko apdovanota Gazelė 2020 sertifikatu.

 

2020.10.02 Padidinkite mocarelos išeigą iki 1,3 %

Didėjant mocarelos vartojimui, sūrių gamintojai ieško būdų, kaip kuo greičiau ir efektyviau pagaminti ir perdirbti mocarelos sūrius. DSM sūrių ekspertai jiems į pagalbą pasiūlė naują mocarelos kultūrą Delvo®Cheese CP-500.

 

Taigi, kokie yra privalumai? Pirmiausia, sūrių gamintojai, naudodami Delvo®Cheese CP-500, iš tų pačių žaliavų gali gauti iki 1,3 % daugiau mocarelos. Šį padidėjimą galima pasiekti dėl to, kad į mocarelą patenka daugiau drėgmės.

Didesnė išeiga - ne vienintelis privalumas. Dėl Delvo®Cheese CP-500 ir Maxiren®XDS kombinacijos, fermentacijos metu pagaminamas chimozino koaguliantas, dėl to pagerėja sūrio tekstūra ir jis tampa geriau pjaustomas griežinėliais viso vartojimo termino metu. Dar vienas svarbus privalumas!

Delvo®Cheese CP-500 taip pat pagerina picos valgymo patirtį! Vartotojai ypač pastebės pagerėjusį tąsumą ir lydymąsi, taip pat sviesto skonį ir mažesnį parudavimą.

 

Norite gauti daugiau naudos iš savo mocarelos? Ir kartu pagerinti picų valgymo patirtį? Mielai jums padėsime!

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2020.07.22 DSM ir CSK toliau derina viena kitą papildančias stiprybes, kad geriau aptarnautų pieno produktų vartotojus

Sužinokite daugiau apie mūsų papildomus sprendimus iš CSK asortimento.

 

2020.05.04 Prisidedame prie pandemijos stabdymo

UAB ARDITA IR KO taip pat prisideda prie pandemijos stabdymo, skirdama paramą VŠĮ „Vilniaus miesto klinikinės ligoninės vaikų ligų klinikos” medikams. Jiems buvo įteikta: respiratoriai KN95 4000vnt.,  vienkartinės chirurginės kaukės, apsauginiai akiniai, vienkartinės medicininės kepurės, apsauginiai kostiumai, vienkartinės pirštinės, bachilai. 

 

Taip pat remiame gydytojus per akciją „Menas be karūnos” ir paramos fondus „Laikykitės medikai!” ir „Sužydėjusi viltis 2020”.

 

 

2020.01.14 Royal DSM užbaigia Royal Dutch CSK įsigijimą ir tvirtai apjungia pajėgas, siekiant kuo geriau patenkinti pieno pramonės poreikius

Džiaugiamės jau galėdami Jums pranešti, kad DSM baigė įsigijimą Koninklijke CSK Food Enrichment C.V., specializuotų produktų ir technologinių sprendimų tiekėją pieno pramonei. Su šia investicija mes sustipriname savo asortimentą, skirtą pieno pramonei, ir gebėjimą visame pasaulyje patenkinti pieno pramonės poreikius. Mūsų abipusė aistra pieno pramonei, kvalifikuoti ir atsidavę darbuotojai, siūlomi produktų ir sprendimų paketai puikiai dera kartu.

Šis sandoris taip pat yra DSM įsipareigojimo pieno pramonei patvirtinimas, vykdant veiklą mitybos ir sveikatinimo versle. Pastebime, kad šiuo metu pieno produktų poreikiai nuolat keičiasi, todėl ir toliau investuojama į tai, kad pieno pramonė galėtų patenkinti vartotojų poreikius. Mūsų nuolatinis tikslas yra padėti plėtoti Jūsų verslą. O CSK bendrovės įsigijimas labai sustiprins galimybes tai padaryti.

Jau pradėjome ruoštis visiškai integracijai. Kol kas, gerbiamas mūsų kliente, niekas nesikeis, nei tai, kokia tvarka dirbate su DSM ar su CSK, nei produktų asortimento pasiūlymai.

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2019.12.30 Royal DSM užbaigia Royal CSK įsigijimo sandorį

Royal DSM, pasaulinė mokslu pagrįsta įmonė, vykdanti veiklą mitybos, sveikatos ir tvaraus gyvenimo srityse, praneša apie 100 proc. Koninklijke CSK Food Enrichment C.V. („CSK“), produktų ir technologinių sprendimų pieno pramonei bendrovės, akcijų paketo įsigijimo už maždaug 150 mln. eurų sumą sandorio pabaigą. CSK įsigijimas pirmą kartą buvo paskelbtas lapkričio 18 d.

DSM pieno pramonės šakos ir CSK verslas – puikiai vienas kitą papildantis derinys, kuris labai sustiprina DSM galimybes patenkinti pieno pramonės poreikius visame pasaulyje ir suteikia įmonei dar daugiau galimybių spręsti technologinius klausimus sparčiai augančioje ir paklausioje mikroorganizmų kultūrų, skirtų pieno pramonei, rinkoje.

DSM - Bright Science. Brighter LivingTM

Royal DSM yra pasaulinė, tikslo siekianti, mokslu pagrįsta kompanija, vykdanti veiklas mitybos, sveikatos ir tvaraus gyvenimo srityse. DSM tikslas yra sukurti šviesesnį gyvenimą visiems. DSM, sukurdama produktus ir siūlydama sprendimus, sprendžia kai kuriuos didžiausius pasaulio iššūkius, tuo pat metu kurdama ekonominę, aplinkosauginę ir socialinę vertę visoms suinteresuotoms šalims – klientams, darbuotojams, akcininkams ir bendrai plačiajai visuomenei. DSM pristato inovatyvius sprendimus, susijusius su žmonių ir gyvūnų mityba, asmens priežiūra ir aromatų ingredientais, medicininiais prietaisais, ekologiškais produktais bei naujo mobilumo galimybėmis ir susisiekimo klausimais. DSM ir susijusių kompanijų metiniai grynieji pardavimai siekia apie 10 milijardų eurų, dirba apie 23 000 darbuotojų. Įmonė buvo įkurta 1902 m. ir yra įtraukta į Euronext Amsterdam sąrašą. Daugiau informacijos galite rasti www.dsm.com.

DSM oficialų tvirtinimą rasite ČIA.

 

2019.12.06

UAB „Ardita ir Ko“ suteiktas stabilios įmonės sertifikatas CrefoCertSTABILUS Gold!

Tai oficialus patvirtinimas*, kad įmonė nenutrūkstamai jau daugiau nei penkerius metus išlaiko aukšto stabilumo parametrus bei yra geros ekonominės būklės. Lietuvoje priskaičiuojama mažiau nei 0.3 proc. tokių įmonių!

* UAB Creditreform Lietuva naudoja patikimą Vokietijos susivienijimo Verband der Vereine Creditreform, įkurto 1879 m., įmonių vertinimo metodiką.

 

2019.06.04

Delvotest® Fast BT – vieno žingsnio spartusis kokybinis testas, skirtas nustatyti β-laktamų ir tetraciklinų grupės antibiotikų likučius žaliaviniame piene – papildo naują Delvotest® Fast asortimentą, tampa naujausiu DSM produktu, papildančiu įmonės Delvotest® portfelį, rinkoje atpažįstamą kaip mikrobiologinių testų auksinį standartą. Naudojant Delvotest® Fast BT taip pat siūlomas patikimas kokybinis testo rezultatų vertinimas Delvotest® Fast Go Max skaitytuve.

 

2018.03.28

Delvo Cheese SW-205 - a new approach to Swiss cheese

DSM Food Specialties mokslininkai įdėjo daug pastangų, kad sukurtų mikroorganizmų kultūras šveicariškiems sūriams, kurios ne tik suteikia sūriui patrauklią išvaizdą, prailgina jo galiojimo laiką, bet ir patenkina vartotojų poreikius skoniui. Stiprus rūgštinimas aukštoje temperatūroje, naudojant nedidelį kiekį, sutrumpina brandinimo laiką ir užtikrina greitesnę, ekonomiškai efektyvią gamybą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2017.11.23

DSM Delvo Cheese CT-Light nominuotas 2017 m. „FIE" (Maisto ingredientų) inovacijų apdovanojimui.

DSM sūris Delvo Cheese CT-Light leidžia sūrių gamintojams gaminti sūrius iš neriebaus pieno, kurių skonio tekstūra yra tokia pati, kokios vartotojai tikisi iš neriebaus produkto. Sūrio gamybos proceso metu kultūra pakeičia riebalus vandeniu be jokio neigiamo poveikio fizinėms ar juslinėms savybėms. Naudojant Delvo Cheese CT-Light, riebalų kiekį galima sumažinti 30 proc. ir daugiau, kartu gerokai sumažinant ir kalorijų skaičių. Tai daroma be priedų ar stabilizatorių. Šis bendras kultūros sprendimas leidžia sūrių gamintojams patenkinti sveikesnių produktų poreikį vartotojams, nes sukuriamas įprasto riebumo produkto įspūdis, tačiau jame yra mažiau riebalų ir mažiau kalorijų.

Delvo Cheese CT-Light gali būti naudojamas įvairiems sūriams gaminti. Pirmiausia jis naudojamas pusiau kietųjų sūrių segmente, pavyzdžiui, Manchego, Gouda, Tilsiter, Maasdam, Edam, Havarti ir Prato.

 

2017.09.11

Dėkojame visiems, kurie mus aplankė parodoje Riga Food 2017, kuri vyko rugsėjo 6-9 dienomis, Kipsala International Exhibition Centre, Kipsalas iela 8, Ryga LV-1048, Latvijoje. 

 

 

2017.07.07

Suomijos maisto saugos tarnyba ,,Evira" paskelbė naują ataskaitą apie DSM Food Specialties Delvotest® T antibiotikų likučių tyrimą piene, kurį paskutinį kartą patvirtino išorinė laboratorija. Remiantis išsamiais tyrimais, atliktais ,,Evira" mikrobiologijos laboratorijoje, ataskaitoje patvirtinta, kad Delvotest® T yra patikimas, tvirtas ir paprastas naudoti testas, puikiai tinkantis antimikrobinių vaistų likučiams piene nustatyti. Griežti tyrimai pieno gamyboje padeda apsaugoti vartotojų sveikatą ir padeda pieno gamintojams užtikrinti kokybę bei sumažinti atliekų kiekį.

Delvotest T yra plataus spektro testas, kuriuo nustatomas plačiausias antibiotikų asortimentas, atitinkantis Europos DLK (didžiausius leistinus likučių kiekius), ypač didelis jautrumas tetraciklinams. Atliekant Evira patvirtinimo tyrimą, Delvotest T buvo vertinamas, ar laboratorijoje pasiektas aptikimo lygis yra toks pat arba priimtinas DLK, palyginti su pirminiu patvirtinimu. Tyrimo išvadose teigiama, kad Delvotest T yra pakankamai patikimas, kad ūkininkams, pieno perdirbimo įmonėms ir kontrolės laboratorijoms suteiktų veiksmingą priemonę įprastinei likučių analizei atlikti.

 

2017.06.12

Didžiuojamės galėdami pranešti, kad Van Halės Larenšteino universiteto pieno procesų technologijos profesorius Peteris de Jongas ką tik išbandė ir paskelbė puikų straipsnį apie mūsų MAXIREN XDS našumą kontinentinio sūrio gamyboje. Straipsnis pridedamas.

Bandymai buvo atlikti nepriklausomai (be DSM įtakos), o straipsnis gegužės mėn. paskelbtas žurnale ,,International Dairy Magazine" (IDM) ir jame daugiausia dėmesio skiriama jų atliktų bandymų su MAXIREN XDS rezultatams, susijusiems su sūrio pėdsako mažinimu, jų pačių žodžiais tariant:

,,Apskritai, naudojant naująjį šliužo fermentą [MAXIREN XDS], sūrio pėdsakas sumažės beveik 12 %. Pieno perdirbimo įmonės užsibrėžė tikslą iki 2020 m. sumažinti pieno perdirbimo procesų pėdsaką 20 proc. Naudojant šį naująjį šliužo fermentą jau dabar sūrių gamyboje pasiekiama didelė dalis šio tikslo."

Tai svarbi žinia apie mūsų MAXIREN XDS naudą, kuria galime (ir turėtume) pasidalyti su savo esamais ir potencialiais klientais. Profesoriaus Peterio de Jongo įvardyti papildomi privalumai:

- Sumažėjęs drėgmės lygio svyravimas naudojant XDS, dėl kurio standartinis drėgmės nuokrypis sumažėja 16,6 %, o tai suteikia galimybę gerokai padidinti produkcijos išeigą;

- 15 % mažesni pjaustymo nuostoliai pjaustant sūrį arba griežinėliais;

STRAIPSNIS - ČIA.

 

2017.04.27

Royal DSM - pasaulinė mokslo bendrovė, veikianti sveikatos, mitybos ir medžiagų srityse, šiandien Delft atidaro naują modernų biotechnologijų centrą, kuriame bus sparčiau vykdomi DSM biotechnologijų moksliniai tyrimai ir plėtra maisto ir mitybos, pašarų, degalų, vaistų ir biologinių medžiagų srityse. Naujasis biotechnologijų centras - tai dar vienas žingsnis plėtojant Delft, kur įsikūrusi pasaulinė DSM Food Specialties būstinė, teritoriją. Per daugelį metų DSM išplėtė Delft teritoriją, be kita ko, pastatė didelį modernų maisto produktų ir taikomųjų programų centrą. DSM kartu su kitais pramonės atstovais taip pat investavo į modernią biotechnologijų fermentacijos bandomąją gamyklą Delfto teritorijoje. Be to, Delfto gamykla yra svarbi vieta, kurioje gaminami įvairūs pramoniniai produktai, pavyzdžiui, antibiotikai, mielių ekstraktai ir kvapiosios medžiagos.

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2017.03.09

DSM išplėtė savo natūralių maisto apsaugos sprendimų asortimentą, pristatydama naują itin veiksmingų apsauginių kultūrų, kurios prailgina pieno produktų, tokių kaip jogurtas, grietinė ir šviežias sūris, galiojimo laiką, asortimentą. Šios naujos Delvo®Guard kultūros, veiksmingai kovojančios su mielių ir pelėsių augimu, skirtos gamintojams, kurie ieško ,,švarių etikečių" sprendimų, kaip sumažinti pieno produktų nuostolius ir pailginti jų galiojimo laiką.

Daugiau apie Delvo®Guard kultūras rasite ČIA.

 

2017.02.10

UAB „Ardita ir Ko“ dalyvavo didžiausiame sparčiausiai augusiųjų smulkiojo ir vidutinio verslo atstovų susitikime „Metų Gazelė 2016“. Jau tryliktus metus iš eilės vystomas smulkiojo ir vidutinio verslo projektas „Gazelė“ suburia Lietuvos verslininkus ir kviečia dalintis patirtimi, pasiekimais bei patirtais iššūkiais.

UAB „Ardita ir Ko“ buvo nominuota ir apdovanota „Gazelė 2016“ kaip viena iš sparčiausiai augusių įmonių 2012-2015 metais. Kasdienis darbas su klientais, jų poreikių analizė, produktų krepšelio intensyvus vystymas, pastangos gerinti vykdomą veiklą, leido Ardita ir Ko įmonei atsidurti sparčiausiai augusių įmonių sąraše. Jau dvidešimt metų vystoma kryptinga veikla, aukštas profesionalumas ir savo srities išmanymas bei tikslingas valdymas yra Ardita ir ko kasdieną lydintys ir sėkmę lemiantys veiksniai, užtikrinantys pastovių klientų ratą, naujų atsiradimą bei pelno garbingą „Gazelė 2016“ apdovanojimą.

 

2016.11.06

DSM pristato naują liofilizuotų kultūrų, skirtų jogurto rinkiniams, asortimentą ,,Gulfood Manufacturing". Naujosios Delvo® kultūros suteikia daugiau tekstūros ir skonio variacijų jogurtų rinkiniuose ir leidžia sumažinti skystų išrūgų kiekį per visą galiojimo laiką. Kadangi naujosios liofilizuotos Delvo kultūros gali būti gabenamos aplinkos temperatūroje, jos taupo energiją ir suteikia daugiau platinimo galimybių.

Daugiau apie kultūras rasite ČIA.

 

2016.10.18

DSM išplėtė sūrių sprendimų asortimentą ir pasiūlė DelvoCheese CT-Taste, kuris, kaip teigiama, leidžia sūrių gamintojams perpus sutrumpinti sūrio brandinimo laiką. Remiantis DSM vidiniais duomenimis, gaminant 1 mln. kilogramų sūrio, kurio brandinimo laikas paprastai trunka keturias savaites, sutrumpinus brandinimo laiką iki dviejų savaičių, būtų sutaupyta apie 200 000 eurų gamybos išlaidų.

DelvoCheese CT-Taste atveria naujas galimybes įmonėms, kurios nori efektyviau ir tvariau gaminti sūrį. Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2016.07.14

DSM išplėtė sūrių sprendimų asortimentą, kad patenkintų vartotojų poreikį rinktis sveikesnį sūrį. Delvo®Cheese CT-Light pagerina neriebaus sūrio tekstūrą ir skonį, suteikdamas įprasto riebumo produkto įspūdį, tačiau turėdamas mažiau kalorijų.
Kontinentiniai sūriai, tokie kaip Manchego, Gouda ir Edam, pasižymi išskirtiniu skoniu ir turi daug maistinių medžiagų. Juose yra baltymų, kalcio, vitaminų A ir B12, tačiau dažnai juose yra daug riebalų. Pastangos mažinti riebalų kiekį buvo sudėtingos, nes vartotojai nenorėjo sutikti su dėl to pakitusiu skoniu ir tekstūra.

DSM Food Specialities tai pavyko - skelbimą skaitykite ČIA.

 

2016.03.15

DSM Pack-Age® atveria naują natūralios sūrio dangos rinką. Naudojant Pack-Age, priklausomai nuo sūrio rūšies, jo galiojimo laiką galima pailginti nuo 3 iki 6 savaičių.

"DSM Food Specialties" pranešimą rasite ČIA.

 

2016.01.26

DSM Food Specialties praneša, kad sėkmingai įteisinta tyrimo priemonė Delvotest® T, skirta nustatyti iki 27 antibiotikų likučius žaliame karvių piene ir pieno ingredientuose, pavyzdžiui, pieno milteliuose.

Patvirtinimą atliko dvi nepriklausomos įstaigos Europoje ir Azijoje pagal Europos bendrijos etaloninių laboratorijų (CRL) gaires.

Ataskaitoje teigiama, kad ,,šį, kelių likučių tyrimą, buvo lengva naudoti (nereikėjo specialios analizės), jis buvo ekonomiškas (nereikėjo ruošti mėginio), greitai pateikė rezultatą (3 val. 15 min.) ir patikimas, nes inkubavimo temperatūros pokyčiai ir vėlavimas nuskaityti parodymus neturėjo įtakos galutiniam rezultatui".

DSM Food Specialties pranešimą rasite ČIA.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas