Naujienos. Raugai

Naujienos. Raugai

2020.10.02 Padidinkite mocarela (it. Mozzarella) išeigą iki 1,3%

Didėjanti mocarela paklausa ir vartojimas lemia, kad sūrių gamintojai ieško būdų, kaip kuo greičiau ir efektyviau pagaminti ir suteikti mocarelos sūriui norimą išvaizdą. DSM sūrio ekspertai pasiūlė sprendimą – naujos rūšies mikroorganizmų kultūras Delvo®Cheese CP-500, skirtas mocarelos sūrio gamybai.

 

Privalumai? Pirmiausia, naudodami Delvo®Cheese CP-500, sūrių gamintojai iš tų pačių žaliavų gali gauti iki 1,3% didesnę mocarelos sūrio išeigą! Ji yra pasiekiama, nes sūryje yra išlaikomas didesnis drėgmės kiekis.

Tačiau padidėjusi gamybos išeiga nėra vienintelis privalumas! Delvo®Cheese CP-500 ir fermentacijos būdu gauto koagulianto chimozino Maxiren®XDS derinys taip pat lemia geresnę tekstūrą ir puikias sūrio pjaustymo galimybes galiojimo termino metu.

Delvo®Cheese CP-500 – kad picas būtų valgyti dar smagiau! Vartotojai tikrai pastebės pagerėjusias sūrio tempimosi ir lydymosi savybes, labiau sviestinį skonį ir tai, kad sūris mažiau įgauna rudą atspalvį.

 

Ar norėtumėt gauti daugiau iš gaminamo mocarelos sūrio? Ir tuo pačiu pagerinti picų valgymo patirtį? Mes mielai Jums padėsime!

Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

2020.01.14 

Royal DSM užbaigia Royal Dutch CSK įsigijimą ir tvirtai apjungia pajėgas, siekiant kuo geriau patenkinti pieno pramonės poreikius

Džiaugiamės jau galėdami Jums pranešti, kad DSM baigė Koninklijke CSK Food Enrichment C.V., specializuotų produktų ir technologinių sprendimų tiekėjo pieno pramonei, įsigijimą. Su šia investicija mes sustipriname savo asortimentą, skirtą pieno pramonei, ir gebėjimą visame pasaulyje patenkinti pieno pramonės poreikius. Mūsų abipusė aistra pieno pramonei, kvalifikuoti ir atsidavę darbuotojai, siūlomi produktų ir sprendimų paketai puikiai dera kartu.

Šis sandoris taip pat yra DSM įsipareigojimo pieno pramonei patvirtinimas, vykdant veiklą mitybos ir sveikatinimo versle. Pastebime, kad šiuo metu pieno produktų poreikiai nuolat keičiasi, todėl ir toliau investuojama į tai, kad pieno pramonė galėtų patenkinti vartotojų poreikius. Mūsų nuolatinis tikslas yra padėti plėtoti Jūsų verslą. O CSK bendrovės įsigijimas labai sustiprins galimybes tai padaryti.

Jau pradėjome ruoštis visiškai integracijai. Kol kas, gerbiamas mūsų Kliente, niekas nesikeis, nei tai, kokia tvarka dirbate su DSM ar su CSK, nei produktų asortimento pasiūlymai.

 

DSM pranešimą skaitykite ČIA.

 

2019.12.30 

Royal DSM užbaigia Royal CSK įsigijimo sandorį

Royal DSM, pasaulinė mokslu pagrįsta įmonė, vykdanti veiklą mitybos, sveikatos ir tvaraus gyvenimo srityse, praneša apie 100 proc. Koninklijke CSK Food Enrichment C.V. („CSK“), produktų ir technologinių sprendimų pieno pramonei bendrovės, akcijų paketo įsigijimo už maždaug 150 mln. eurų sumą sandorio pabaigą. CSK įsigijimas pirmą kartą buvo paskelbtas lapkričio 18 d.

DSM pieno pramonės šakos ir CSK verslas – puikiai vienas kitą papildantis derinys, kuris labai sustiprina DSM galimybes patenkinti pieno pramonės poreikius visame pasaulyje ir suteikia įmonei dar daugiau galimybių spręsti technologinius klausimus sparčiai augančioje ir paklausioje mikroorganizmų kultūrų, skirtų pieno pramonei, rinkoje.

 

DSM - Bright Science. Brighter LivingTM

Royal DSM yra pasaulinė, tikslo siekianti, mokslu pagrįsta kompanija, vykdanti veiklas mitybos, sveikatos ir tvaraus gyvenimo srityse. DSM tikslas yra sukurti šviesesnį gyvenimą visiems. DSM, sukurdama produktus ir siūlydama sprendimus, sprendžia kai kuriuos didžiausius pasaulio iššūkius, tuo pat metu kurdama ekonominę, aplinkosauginę ir socialinę vertę visoms suinteresuotoms šalims – klientams, darbuotojams, akcininkams ir bendrai plačiajai visuomenei. DSM pristato inovatyvius sprendimus, susijusius su žmonių ir gyvūnų mityba, asmens priežiūra ir aromatų ingredientais, medicininiais prietaisais, ekologiškais produktais bei naujo mobilumo galimybėmis ir susisiekimo klausimais. DSM ir susijusių kompanijų metiniai grynieji pardavimai siekia apie 10 milijardų eurų, dirba apie 23 000 darbuotojų. Įmonė buvo įkurta 1902 m. ir yra įtraukta į Euronext Amsterdam sąrašą. Daugiau informacijos galite rasti www.dsm.com.

 

DSM pranešimą skaitykite ČIA.

 

2018.03.28
Delvo Cheese SW-250 - naujas požiūris į šveicarišką surį
DSM Food Specialties mokslininkai daug ir sunkiai dirbo tam, kad sukurtų mikroorganzimų kultūras šveicariško tipo sūriams gaminti, kurios ne tik suteikia sūriui patrauklią išvaizdą, pailgina tinkamumo vartoti terminą, bet ir patenkina vartotojus skoninėmis savybėmis. Greitas rūgštėjimas aukštoje temperatūroje esant mažai dozuotei sumažina nokinimo laiką bei užtikrina greitesnę, ekonomiškesnę gamybą. Daugiau informacijos skaitykite ČIA
 
2017.11.23
DSM’o Delvo Cheese CT-Light nominuotas FIE (Food Ingredients) Inovacijų apdovanojimui 2017
DSM’o Delvo Cheese CT-Light leidžia sūrio gamintojams sukurti kontinentinio tipo sūri iš lieso pieno tokios pačios tekstūros ir skonio, kokios vartotojai tikisi iš riebaus produkto. Sūrio gamybos procese  mikroorganizmų kultūros riebalus pakeičia vandeniu, be jokio neigiamo poveikio fizinėms ir jutiminėms savybėms. Naudojant DelvoCheese CT-Light, riebumas gali būti sumažinamas 30 procentų ar daugiau, kartu sumažėja ir kalorijų kiekis. Tai padaroma be jokių priedų ir stabilizatorių. Šis sprendimas leidžia sūrio gamintojams patenkinti vartotojų poreikius sukuriant sveikesnį produktą, kurio skonis kaip įprasto riebaus sūrio, bet daug mažiau riebalų ir kalorijų.
Delvo Cheese CT-Light gali būti taikomas įvairių sūrių gamyboje. Pirminis taikymo sgementas - pusiau kieti sūriai, tokie kaip Manchego, Gouda, Tilsiter, Maasdam, Edam, Havarti, ir Prato.
 
2016.11.06
DSM Food Specialties pristato naujas sausai užšaldytas kultūras, skirtas termostatiniam jogurtui (set yogurt). Šios kultūros suteikia galimybę pagaminti daugiau skirtingos tekstūros ir skonio termostatinių jogurto, be to išsiskiria mažiau išrūgų per visą galiojimo laiką. Kadangi naujos sausai užšaldytos kultūros gali būti transportuojamos aplinkos temperatūroje, taip taupoma energija ir suteikia daugiau platinimo galimybių.
Daugiau apie tai skaitykite DSM Food Specialties pranešime - SPAUSKITE ČIA
 
2016.10.18
DSM Food Specialties išplėtė savo asortimentą sukurdami naują raugą - Delvo Cheese CT-Taste, kuriuo nokinimo laikas tokių sūrių kaip Manchego, Gouda ar Edam sumažėja perpus išlaikant puikų skonį, tekstūrą ir galiojimo laiką. Pagal DSM vidinius duomenis įprastą kontinentinio sūrio 4 savaičių nokinimo laiką sumažinus iki 2 savaičių, gamybos sąnaudos sumažėja iki 200 tūkst. eurų, gaminant 1 mln. kg.
Delvo Cheese CT- Taste atveria pieno pramonės įmonėms naujas galimybes. Daugiau SKAITYKITE ČIA
 
2016.07.14
Siekdami patenkinti vartotojų poreikius dėl sveikesnio sūrio, DSM Food Specialties išplėtė savo gaminių portfelį pasiūlydami naują sprendimą Kontinentinio sūrio gamybai. Delvo®Cheese CT - Light pagerina neriebaus sūrio skonį ir tekstūrą, suteikdami riebaus produkto įspūdį tik su mažiau kalorijų. Kontinentiniai sūriai tokie kaip Manchego, Gouda ir Edam kiekvienas turi specifinį skonio profilį ir naudingi maistinėmis medžiagomis - baltymais, kalciu, vitaminais A ir B12, bet tuo pačiu juose yra ir daug riebalų. Iššūkis gamintojui norint sumažinti riebumą, nes vartotojai nenori jokių skonio ir tekstūros savybių pasikeitimo.
DSM Food Specialities tai pavyko - jų pranešimą spaudai SKAITYKITE ČIA

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas