Sūriams

Pasta filata tipo sūriams

Šiai kategorijai priklauso tokie sūriai kaip Mozzarella, Kashkaval, Provolonės bei picos sūris. Šiame sūryje didesnę vertę kuria tokios jo savybės kaip lydymasis, baltumas, klampumas bei tąsumas. Rasti tinkamą koaguliantą, kuris padėtų išlaikyti tinkamą kietėjimą ir saugotų nuo baltymų praradimo, gali būti ne menka užduotis. Mūsų žinių taikymas bei patirtis įvairiuose sūrių nokinimo sprendimuose padės sukurti reikiamą produktą, kurį įvertins vartotojai.

Norite padidinti sūrio gamybą, pagerinti skonį bei tekstūrą? Delvo®Cheese grupės mikroorganizmų kultūros gali padėti tai padaryti, ypač kai yra derinamos su natūraliais fermentais ar koaguliantais. Ilgesnis Pasta Filata galiojimo laikas ar tąsi sūrio struktūra? Produkcijos optimizavimas? 100 metų patirtis sūrio rinkoje padės Jums tapti laimėtoju.

Delvo®Cheese mikroorganizmų kultūros pasižymi atsparumu bakteriofagui, patikimumu, jas lengva naudoti.

 

Naudodami Delvo®Cheese CP-500, sūrių gamintojai iš tų pačių žaliavų gali gauti iki 1,3% didesnę mocarelos sūrio išeigą! Ji yra pasiekiama, nes sūryje yra išlaikomas didesnis drėgmės kiekis.

Tačiau padidėjusi gamybos išeiga nėra vienintelis privalumas! Delvo®Cheese CP-500 ir fermentacijos būdu gauto koagulianto chimozino Maxiren®XDS derinys taip pat lemia geresnę tekstūrą ir puikias sūrio pjaustymo galimybes galiojimo termino metu.

Delvo®Cheese CP-500 – kad picas būtų valgyti dar smagiau! Vartotojai tikrai pastebės pagerėjusias sūrio tempimosi ir lydymosi savybes, labiau sviestinį skonį ir tai, kad sūris mažiau įgauna rudą atspalvį.

Daugiau informacijos rasite LANKSTINUKE

 

Įrodyta, kad Delvo®Tec kultūros yra atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams ir yra stabilios ilgą laiką. Kad būtų užtikrintas atsparumas mikroorganizmus ardantiems virusams, siūloma keletas šio raugo modifikacijų.

Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® TEC kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.

100 % chimozinas, ypač grynas, pagamintas iš pieno mielių kultūros Saccharomyces (Kluyveromyces) lactis, užtikrina maksimalų pieno koaguliavimą ir maksimalią sūrio išeigą, užtikrina pastovų skonio ir kvapo vystymąsi sūrio nokimo metu.

 

Daugiau informacijos apie Maxiren® rasite ČIA

 

Delvo®Cheese CP-500 ir Maxiren®XDS, fermentacijos būdu gauto koagulianto chimozino, derinys lemia geresnę mocarelos sūrio tekstūrą ir puikias sūrio pjaustymo galimybes galiojimo termino metu.

 

Daugiau informacijos apie Delvo®Cheese CP-500 ir Maxiren®XDS rasite ČIA

Pieną sutraukiantis fermentas, gaunamas iš rinktinės Rhizomucor miehei atmainos ir plačiai vartojamas sūrių gamyboje visame pasaulyje. Nuo 1972 m., Fromase® žinomas kaip patikima veršelių skrandžio šliužo fermento alternatyva, užtikrinanti aukštą sūrio kokybę.

 

Daugiau informacijos apie Fromase® ieškokite ČIA

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas