Maxilact® – LAKTAZĖ

Maxilact® – LAKTAZĖ

Maxilact® laktazės padės Jums daug efektyviau sukurti pieno produktus, kurie yra būdingo skonio, be laktozės ir su mažesniu cukraus kiekiu
 
Sveikata besirūpinantys vartotojai nori skanių, be laktozės ir su mažesniu cukraus kiekiu pieno produktų. Tačiau tai įgyvendinti kuo efektyviau ir produktyviau tampa nemenku iššūkiu.
Dėl šios priežasties kviečiame Jus susipažinti su Maxilact® laktazės fermentų asortimentu, kuris yra pristatomas po 50 metų trukusios techninės laktazės ekspertizės ir gamybos optimizavimo – šių produktų veiksmingumas įrodytas gaminant įvairius pieno produktus, nuo pieno iki jogurto, pieno gėrimų.
 
Maxilact® yra skystas laktazės (ß-galaktozidazės) preparatas, gautas iš pieno mielių Kluyveromyces lactis. Produktas turi Kosher ir Halal sertifikatus.
Kartu su mūsų siūlomomis mikroorganizmų kultūromis ir probiotikais, cukraus kiekio sumažinimo sprendimais, vitaminais ir mineralais – Maxilact® laktazės padės Jums sukurti patrauklesnius, skanesnius ir sveikesnius produktus be laktozės, kurie bus pagaminti dar efektyvesniu būdu.
 
Su Maxilact® atraskite:
Pieno produktus be laktozės – pritaikoma plačiam produktų asortimentui.
Pieno produktus su sumažintu cukraus kiekiu iki 20 %.
„Būdingą“ skonį, kuris yra be pašalinių skonių ir kvapų.
Norimą produkto pozicionavimą – laktazės fermentai visoms etiketėms.
Procesų efektyvumą - du kartus padidina produktyvumą.
 
 

Šis laktazės fermentas leidžia pieno produktų gamintojams sukurti aukštos kokybės, be laktozės ir su mažesniu cukraus kiekiu būdingo skonio pieno produktus. Šis fermentas tinka visiems produkto pozicionavimo sprendimams, taip pat padeda sutrumpinti hidrolizės laiką iki 33% ir pasiekti optimalų efektyvumą.

 

Parsisiųskite Maxilact® Super lankstinuką

 

Pati gryniausia laktazė suteikia galimybę sukurti geriausią būdingo skonio autentišką produktą, kuris tinka visiems etiketėms (nuo įprastų iki ekologiškų ir be GMO).

 

Parsisiųskite Maxilact® LGi lankstinuką

Sumažina hidrolizės laiką 33% ir šio fermento dėka reikia 50% mažiau dozuočių, kad būtų pagaminti tokie patys produkto kiekiai – tokiu būdu produktyvumas, gaminant pieno produktus be laktozės, yra padvigubinamas.

 

Parsisiųskite Maxilact® Smart lankstinuką

 

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas