Hidrokoloidai pieno produktams
UAB "Ardita ir Ko"
Tikras partneris! Plačiau

Pektinas

Pektinas yra natūrali skaidulinė medžiaga, esanti vaisiuose ir daržovėse. Pektino yra tokiuose vaisiuose kaip obuoliai, apelsinai, citrinos ir laimai. Pektinas yra puikus natūralus tirštiklis bei tekstūrą formuojanti priemonė, užtikrinanti produktų, turinčių didelį baltymų kiekį, stabilumą. Pektinas gali atlikti svarbų vaidmenį tobulinant kiekvieną jogurtą.

 

Sumažinus riebalų kiekį, jogurtas gali tapti pernelyg skystos konsistencijos. Tokiu atveju pektinas suteikia reikiamą tirštumą bei pagerina pojūtį burnoje. Jogurte esantis pektinas užtikrina stabilumą ir kontroliuoja sinerezę bei leidžia vaisių priedams išlikti traškiems, blizgiems ir sodraus skonio.

 

Nesvarbu, ar naudojamas jogurtui, pieno desertams, ar acidofiliniam pienui, mūsų siūlomi produktai gaminami iš kruopščiai atrinktų žaliavų.

 

DAUGIAU INFORMACIJOS lankstinuke

Pagrindiniai privalumai:

  • Prisideda prie švelnaus pojūčio burnoje
  • Mažina serumo atskyrimą apsaugant baltymus
  • Stabilesnis tinkamumo vartoti terminas

Pritaikymas: geriamajam jogurtui ir jogurtui, tinkamam laikyti kambario temperatūroje gaminti.

Pagrindiniai privalumai:

  • Prisideda prie tekstūros formavimo ir švelnaus skonio burnoje
  • Prisideda prie glotnios išvaizdos ir blizgesio
  • Švarus skonio išsiskyrimas (nėra skonio maskuotės)
  • Stabilesnis tinkamumo vartoti terminas
  • Galima dėti prieš fermentaciją

Pagrindiniai privalumai:

  • Prisideda prie švelnumo ir sodraus skonio burnoje
  • Tinka ekologinėje gamyboje
  • Stabilesnis tinkamumo vartoti terminas

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas