Raugintiems pieno produktams

Raugintiems pieno produktams

 

Bakterinės DELVO® kultūros (raugai) – didelės koncentracijos, gilaus užšaldymo, liofilizuotos birių granulių pieno rūgšties bakterijos, dedamos tiesiai į perdirbamą pieną.
DELVO® bakterines sistemas sudaro didelės koncentracijos, unikaliai atrinktų, apibrėžtų ir neapibrėžtų, daugiakomponenčių kamienų mišiniai. Šios kultūros yra stabilios ir ypač atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams. DELVO® kultūros naudojamos įvairių tipų šviežių sūrių bei šviežių raugintų produktų ekonomiškoje ir efektyvioje gamyboje, šių kultūrų neprilygstamos techninės charakteristikos atitinka unikaliausius poreikius.

Delvo®Fresh lakstinukas

Delvo®Guard – unikali apsauga tradicinės fermentacijos metu. Gamindamos įvairius slopinančius junginius, slopina mielių ir pelėsių augimą, taip pat, eliminuoja identiškus mitybinius poreikius turinčius mikroorganizmus.

Biogarde® - "Gauk daugiau iš savo kultūros", prekinis ženklas neekologiškam jogurtui. Biogarde® - tai vienas iš populiariausių "brand‘ų" jogurto pakuotei.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas