Fromase® - PROTEAZĖ

Fromase® - PROTEAZĖ

 

Fromase® yra pieną sutraukiantis fermentas, gaunamas iš rinktinės Rhizomucor miehei grebe atmainos ir plačiai vartojamas sūrių gamyboje visame pasaulyje. Nuo 1972 m., Fromase® žinomas kaip patikima veršelių skrandžio šliužo fermento alternatyva, nereikalaujanti jokių arba rekalaujanti labai mažų sūrio gamybos technologinio proceso pakeitimų ir užtikrinanti aukštą sūrio kokybę. Fromase® gali būti skysta, milteliais, granulėmis ir tabletėmis, taip pat priklausomai nuo termolabilumo, skirstoma į L, TL ir XL. Šis fermentas gali būti naudojamas įvairių sūrių gamyboje. 

 

Daugiau informacijos rasite LANKSTINUKE.

Skystas pieną traukinantis fermentas sūrių gamybai / mikrobiologinis koaguliantas gaunamas iš rinktinių Rhizomucor miehei bakterijų.
Fromase®TL poveikis pH ir jonizuoto kalcio sudėčiai labai panašus į veršelių šliužo fermento poveikį. Fromase® TL yra į karštį reaguojantis fermentas, užtikrinantis fermentų neveiklumą įprastinio išrūgų pasterizavimo metu.
Fromase® 750 XLG yra ypač grynas, neturi jokio pašalinio poveikio dėl specialiai sukurto chromatografinio valymo proceso. Šio proceso metu visi šalutiniai aktyvumai yra atskiriami ir pašalinami, todėl šis fermentas prilygsta chimozinui.

Sausas enziminis preparatas pieno traukinimui / mikrobiologinis koaguliantas gaunamas iš rinktinių Rhizomucor miehei bakterijų.

Fermentų tabletės pieno traukinimui. Vienos tabletės užtenka sutraukinti 50 litrų pieno.

Rekomendacijos naudojimui:
• 15-20 min prieš naudojimą, reikalingą kiekį (1 tabletę) fermento ištirpinti 100 g vandens. Vanduo turi būti neutralios terpės ir be chloro. Pašildykite 50 litrų pieno iki +30°C ir +40°C temperatūros (priklausomai nuo gaminamo sūrio rūšies). Paruoštas tirpalas 3-5 min intensyviai maišant pieną, iš lėto supilamas į pieną , pašildytą iki traukinimo temperatūros. Fermento tirpalas turi gerai pasiskirstyti visame pieno tūryje. Palikite pieną pastovėti nemaišant ir nejudinant iki kol susidarys gelis. Tai turėtų užtrukti apie 40 minučių, patikrinkite pieną po 30 minučių. Jei gamyboje naudojamos mikroorganizmų kultūros (raugas), fermentą Fromase 50 įvesti po raugo sudėjimo.
Jeigu norite traukinti mažiau nei 50 litrų pieno, pvz.: 12 litrų, naudokite ketvirtadalį tabletės, jei norite traukinti 25 litrus – naudokite pusę tabletės.

 

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas