Naujienos. Raugai

Naujienos. Raugai

2018.03.28
Delvo Cheese SW-250 - naujas požiūris į šveicarišką surį
DSM Food Specialties mokslininkai daug ir sunkiai dirbo tam, kad sukurtų mikroorganzimų kultūras šveicariško tipo sūriams gaminti, kurios ne tik suteikia sūriui patrauklią išvaizdą, pailgina tinkamumo vartoti terminą, bet ir patenkina vartotojus skoninėmis savybėmis. Greitas rūgštėjimas aukštoje temperatūroje esant mažai dozuotei sumažina nokinimo laiką bei užtikrina greitesnę, ekonomiškesnę gamybą. Daugiau informacijos skaitykite ČIA
 
2017.11.23
DSM’o Delvo Cheese CT-Light nominuotas FIE (Food Ingredients) Inovacijų apdovanojimui 2017
DSM’o Delvo Cheese CT-Light leidžia sūrio gamintojams sukurti kontinentinio tipo sūri iš lieso pieno tokios pačios tekstūros ir skonio, kokios vartotojai tikisi iš riebaus produkto. Sūrio gamybos procese  mikroorganizmų kultūros riebalus pakeičia vandeniu, be jokio neigiamo poveikio fizinėms ir jutiminėms savybėms. Naudojant DelvoCheese CT-Light, riebumas gali būti sumažinamas 30 procentų ar daugiau, kartu sumažėja ir kalorijų kiekis. Tai padaroma be jokių priedų ir stabilizatorių. Šis sprendimas leidžia sūrio gamintojams patenkinti vartotojų poreikius sukuriant sveikesnį produktą, kurio skonis kaip įprasto riebaus sūrio, bet daug mažiau riebalų ir kalorijų.
Delvo Cheese CT-Light gali būti taikomas įvairių sūrių gamyboje. Pirminis taikymo sgementas - pusiau kieti sūriai, tokie kaip Manchego, Gouda, Tilsiter, Maasdam, Edam, Havarti, ir Prato.
 
2016.11.06
DSM Food Specialties pristato naujas sausai užšaldytas kultūras, skirtas termostatiniam jogurtui (set yogurt). Šios kultūros suteikia galimybę pagaminti daugiau skirtingos tekstūros ir skonio termostatinių jogurto, be to išsiskiria mažiau išrūgų per visą galiojimo laiką. Kadangi naujos sausai užšaldytos kultūros gali būti transportuojamos aplinkos temperatūroje, taip taupoma energija ir suteikia daugiau platinimo galimybių.
Daugiau apie tai skaitykite DSM Food Specialties pranešime - SPAUSKITE ČIA
 
2016.10.18
DSM Food Specialties išplėtė savo asortimentą sukurdami naują raugą - Delvo Cheese CT-Taste, kuriuo nokinimo laikas tokių sūrių kaip Manchego, Gouda ar Edam sumažėja perpus išlaikant puikų skonį, tekstūrą ir galiojimo laiką. Pagal DSM vidinius duomenis įprastą kontinentinio sūrio 4 savaičių nokinimo laiką sumažinus iki 2 savaičių, gamybos sąnaudos sumažėja iki 200 tūkst. eurų, gaminant 1 mln. kg.
Delvo Cheese CT- Taste atveria pieno pramonės įmonėms naujas galimybes. Daugiau SKAITYKITE ČIA
 
2016.07.14
Siekdami patenkinti vartotojų poreikius dėl sveikesnio sūrio, DSM Food Specialties išplėtė savo gaminių portfelį pasiūlydami naują sprendimą Kontinentinio sūrio gamybai. Delvo®Cheese CT - Light pagerina neriebaus sūrio skonį ir tekstūrą, suteikdami riebaus produkto įspūdį tik su mažiau kalorijų. Kontinentiniai sūriai tokie kaip Manchego, Gouda ir Edam kiekvienas turi specifinį skonio profilį ir naudingi maistinėmis medžiagomis - baltymais, kalciu, vitaminais A ir B12, bet tuo pačiu juose yra ir daug riebalų. Iššūkis gamintojui norint sumažinti riebumą, nes vartotojai nenori jokių skonio ir tekstūros savybių pasikeitimo.
DSM Food Specialities tai pavyko - jų pranešimą spaudai SKAITYKITE ČIA

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas