Naujienos

Naujienos

2017.03.09

DSM Food Specialties išplėtė savo gaminių asortimentą ir pasiūlė vartotojams veiksmingas apsaugines kultūras, kurios ilgina galiojimo laiką tokių pieno produktų kaip jogurtas, grietinė, šviežias sūris. Efektyviai kovodamos su mielių ir pelėsių augimu Delvo®Guard kultūros leidžia gamintojui produktus ženklinti "švarios etiketės" (clean label) ženklu bei sumažinti pieno nuostolius ir padidinti pelno augimą.

Daugiau informacijos skaitykite DSM pranešime spaudai - SPAUSTI ČIA

 

2016.11.06

DSM Food Specialties pristato naujas sausai užšaldytas kultūras, skirtas termostatiniam jogurtui (set yogurt). Šios kultūros suteikia galimybę pagaminti daugiau skirtingos tekstūros ir skonio termostatinių jogurto, be to išsiskiria mažiau išrūgų per visą galiojimo laiką. Kadangi naujos sausai užšaldytos kultūros gali būti transportuojamos aplinkos tempetartūroje, taip taupoma energija ir suteikia daugiau platinimo galimybių.

Daugiau apie tai skaitykite DSM Food Specialties pranešime - SPAUSKITE ČIA

 

2016.10.18

DSM Food Specialties išplėtė savo asortimentą sukurdami naują raugą - Delvo Cheese CT-Taste, kuriuo nokinimo laikas tokių sūrių kaip Manchego, Gouda ar Edam sumažėja perpus išlaikant puikų skonį, tekstūrą ir galiojimo laiką. Pagal DSM vidinius duomenis įprastą kontinentinio sūrio 4 savaičių nokinimo laiką sumažinus iki 2 savaičių, gamybos sąnaudos sumažėja iki 200 tūkst. eurų, gaminant 1 mln. kg.

Delvo Cheese CT- Taste atveria pieno pramonės įmonėms naujas galimybes. Daugiau SKAITYKITE ČIA.

 

2016.07.14

Siekdami patenkinti vartotojų poreikius dėl sveikesnio sūrio, DSM Food Specialties išplėtė savo gaminių portfelį pasiūlydami naują sprendimą Kontinentinio sūrio gamybai. Delvo®Cheese CT - Light pagerina neriebaus sūrio skonį ir tekstūrą, suteikdami riebaus produkto įspūdį tik su mažiau kalorijų. Kontinentiniai sūriai tokie kaip Manchego, Gouda ir Edam kiekvienas turi specifinį skonio profilį ir naudingi maistinėmis medžiagomis - baltymais, kalciu, vitaminais A ir B12, bet tuo pačiu juose yra ir daug riebalų. Iššūkis gamintojui norint sumažinti riebumą, nes vartotojai nenori jokių skonio ir tekstūros savybių pasikeitimo.

DSM Food Specialities tai pavyko - jų pranešimą spaudai SKAITYKITE ČIA

 

 

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas