Delvo®Nis - NIZINAS

Delvo®Nis - NIZINAS

Delvo®Nis tai, natūralus antimikrobinis agentas, pagamintas fermentuojant specialios padermės Lactococcus lactis subsp. Lactis bakterijas.

Efektyviai apsaugo nuo neigiamos gram (+) teigiamų bakterijų vegetatyvinės veiklos, įskaitant Bacilli, Clostridia sporas sudarančių ir patogeninių sporas sudarančių Bacillus cereus, taip pat, yra aktyvus prieš patogenines Listeria Monocytogenes ir kitas Listeria, Bacillus, Pseudomonas, Enterococcus atmainas.

Delvo®Nis yra efektyvus prieš bakterijų sporas: užkerta kelią jų vystymuisi ir augimui, taip pat, sumažina sporų temperatūrinį atsparumą.


• Natūralus sprendimas termiškai apdorojamam maistui apsaugoti.
• Nekeičia produkto skoninių savybių.
• Leidžia sumažinti terminio apdorojimo temperatūrą, taip pagerindamas produkto kokybę.
• Delvo®Nis - stabilus ir jį lengva naudoti.
• Paskelbtas saugiu nepriklausomų maisto saugos institucijų, taip pat ir Europos maisto saugos tarnybos. (European Food Safety Authority)

 

Tinka naudoti:

SŪRIAMS
PIENUI, JOGURTUI, DESERTAMS
MĖSOS PRODUKTAMS
GĖRIMAMS
KIAUŠINIŲ MASEI IR KT.

Delvo®Nis apsaugos sūrį nuo nepageidaujamų bakterijų ir jų sporų augimo bei pailgins tinkamumo vartoti terminą, nekeisdamas skonio, kvapo ar išvaizdos. Puikiai tinka lydytiems, tepamiems, Cream, Rocotta, Mascarpone, kaimiškam (Cottage) sūriams, gūdėtai varškei ir kt. Pirkėjai tikrai įvertins Jūsų pastangas.

Delvo®Nis apsaugos pasterizuotą, šokoladinį, su aromatiniais priedais, sterilizuotą, UHT, sutirštintą, kondensuotą pieną nuo nepageidaujamų atsparių terminiam apdorojimui bakterijų ir jų sporų augimo bei pailgins tinkamumo vartoti terminą, nekeisdamas skonio, kvapo ar išvaizdos. Delvo®Nis leidžia sumažinti terminio apdorojimo temperatūrą, to pasiekoje – pagerinti produkto kokybę.

Puikiai tinka termiškai apdorotai grietinėlei, įvairiems desertams, pudingams ir jogurtams. Pirkėjai tikrai įvertins Jūsų pastangas.

Delvo®Nis natūralus antibakterinis peptidas apsaugos nuo nepageidaujamų bakterijų įskaitant Listeria ir bakterijų sporų augimo bei pailgins tinkamumo vartoti terminą.

Delvo®Nis nekeisdamas skonio, kvapo ar išvaizdos apsaugos įvairius termiškai apdorotus mėsos produktus, virtas dešras bei dešrų apvalkalus.

 

Delvo®Nis apsaugos kiaušinių trynio ar baltymų masę bei jų produktus, pasterizuotas sriubas, įvairius kepinius ir pyragaičius, jūros gėrybes, įvairius konservus, padažus ir užpilus. 

Delvo®Nis apsaugos sulčių bei sulčių gėrimus nuo nepageidaujamų pieno rūgšties Lactic acid atsparių terminiam apdorojimui bakterijų įskaitant Bacillus acidoterrestris ir acidofilinių sporų augimo bei pailgins tinkamumo vartoti terminą. Delvo®Nis leidžia sumažinti terminio apdorojimo temperatūrą, to pasiekoje – pagerinti produkto kokybę bei užtikrinti organoleptines savybes.

Alų ir vyną Delvo®Nis apsaugos nuo nepageidaujamos pieno rūgšties bakterijų bei rūgščiai atsparių mikroorganizmų veiklos.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas