Maxilact® – LAKTAZĖ cukraus mažinimui

Maxilact® – LAKTAZĖ cukraus mažinimui

Pieno produktai be laktozės tampa vis labiau paklausūs dėl įrodytos jų naudos sveikatai. Tuo tarpu produktas Maxilact® yra pristatomas po 50 metų trukusios techninės laktazės ekspertizės ir gamybos optimizavimo.

Maxilact® yra skystas laktazės (ß-galaktozidazės) preparatas, gautas iš pieno mielių Kluyveromyces fragilis. Produktas turi Kosher ir Halal sertifikatus.

Maxilact®serijos fermentai naudojami, siekiant pagaminti pieno produktus (ledus, jogurtą, pieną) su mažesniu laktozės kiekiu. Taip pat gaminant produktus, kurių sudėtyje laktozės nėra, užtikrinant, kad vartotojai galėtų mėgautis aukštos kokybės belaktoziniais pieno produktais. Be to, fermentas Maxilact® gali būti naudojamas kartu su cukrumi, saldikliais arba stevija, skaidant laktozę į gliukozę ir galaktozę. Tokiu būdu yra išgaunamas natūralus saldumas, o cukraus kiekis produkte gali sumažėti nuo 20% iki 50%.

 

Maxilact® nauda  

Suteikia galimybę patenkinti vartotojų, kurie ieško sveikų ir skanių pieno produktų, poreikius ir sumažinti cukraus kiekį jų mityboje:

  • Suteikia galimybę gaminti įvairius pieno produktus, neturinčius laktozės.
  • Mažina cukraus kiekį produktuose, pavyzdžiui, saldintuose pieno gėrimuose ir jogurtuose − daugiau nei 20%.
  • Mažina cukraus kiekį pieno produktuose − apie 30%, kai fermentas yra naudojamas su natūraliais saldikliais, ir apie 50%, naudojant jį su stevija.
  • Natūralus saldumas suteikia malonų skonį ir kvapą.
  • Apsaugo nuo kristalizacijos.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas