Naujienos. Fermentai

Naujienos. Fermentai

2017.06.12
Mes didžiuojamės galėdami Jums pranešti, kad Van Hall Larenstein universiteto pieno gamybos technologijų profesorius Peter de Jong, ištyrė ir paskelbė išsamų straipsnį apie DSM Food Specialties MAXIREN XDS poveikį Continental sūrių gamyboje. 
 
Buvo atlikti nepriklausomi tyrimai (be jokios DSM įtakos) ir išspausdintas straipsnis gegužės mėnesį Tarptautiniame pienininkystės žurnale (International Dairy Magazine (IDM)). Pagrindinis dėmesys buvo skirtas ekologiškumo matui, t.y. poveikiui aplinkai ir jo sumažinimui sūryje, naudojant Maxiren XDS, jų žodžiais tariant:
Naujo šliužo fermento naudojimas [MAXIREN XDS] padės sumažinti poveikį aplinkai beveik 12%. Pieno įmonės išsikėlė sau tikslus iki 2020 metų 20% sumažinti anglies pėdsakus pieno gamybos procesuose. Šio naujo šliužo fermento naudojimas jau padėjo pasiekti didelę dalį iškeltų tikslų sūrio gamyboje.
 
Tai yra svarbi žinutė apie suteikiamą Maxiren XDS naudą esamiems ir būsimiems klientams be kurios dar profesorius Peter de Jong nustatė, kad:
  • Su XDS sumažinamas drėgmės lygio svyravimas, standartinis drėgmės nuokrypis sumažinamas 16% ir su tuo susijusi galimybė ženkliai padidinti išeigą.
  • 15% sumažinami pjovimo nuostoliai sūrį pjaustant arba smulkinant.

 

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas