Sūriams

Sūriams

Bakterinės DELVO® kultūros (raugai) – didelės koncentracijos, gilaus užšaldymo, liofilizuotos birių granulių pieno rūgšties bakterijos, dedamos tiesiai į perdirbamą pieną.
DELVO® bakterines sistemas Delvo®Tec, Delvo®Fresh, Delvo®Yog, Delvo®Cheese, Delvo®Add, Delvo®Pro sudaro didelės koncentracijos, unikaliai atrinktų, apibrėžtų ir neapibrėžtų, daugiakomponenčių kamienų mišiniai. Šios kultūros yra stabilios ir ypač atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams. DELVO® kultūros naudojamos įvairių tipų sūrių bei šviežių raugintų produktų ekonomiškoje ir efektyvioje gamyboje, šių kultūrų neprilygstamos techninės charakteristikos atitinka unikaliausius poreikius.

Rinkoje vyrauja daugybė sūrių rūšių, tačiau vartotojai žino, kas jiems patinka ir todėl atradę tam tikrą skonį siekia mėgautis juo vėl ir vėl. Mūsų patirtis, žinios bei produktų asortimentas padės Jums pasiekti reikiamą rezultatą kiekvieną kartą. Mes padėsime Jums rasti sprendimą atitinkantį Jūsų poreikius. 

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas