Probiotinės / apsauginės kultūros pieno produktams

Probiotinės / apsauginės kultūros pieno produktams

Delvo®Pro LAFTI, Biogarde®, VIABLE®, SBIFIDUS® -  Lactobacillus acidophilus / Lactobacillus casei / Lactobacillus johnsonii / Bifidobacterium animalis ssp. Lactis / Lactobacillus rhamnosus GG / Lactobacillus paracasei ssp paracasei.
 
Specialiai ir kruopščiai atrinkti daugiakomponenčiai kamienai ir jų mišiniai, įrodyta, kad saugūs vartoti žmonių maistui ir išlieka gyvybingi virškinamąjame trakte, nustatyta, kad veiksmingi ir stabilūs įvairiose pieno produktuose.
Naudodami šias kultūras – praturtinsite produktus sveikatinančiais ingredientais turinčiais pridėtinę mitybinę vertę ir turėsite pageidaujamą padermę su pakankamu ląstelių skaičiumi pieno produktų galiojimo termino pabaigoje. Naudojant Delvo®Pro LAFTI buvo atliktos kelios in-vitro ir in-vivo veiksmingumo studijos.
 
VIABLE BIF-6 tai koncentruotos probiotinės bakterijų kultūros Bifidobacterium animalis ssp. Lactis, skirtos tiesioginiam įterpimui į pieną, jos neturi rūgštinančių atmainų bei nerekomenduojamos naudoti kaip savarankiškos fermentacinės kultūros. Be naudojimo pieno produktų gamyboje, jos gali būti plačiai naudojamos ir kepimo, konditerijos, padažų, sulčių pramonėse.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas