Šio tipo sūriai pasižymi didesne drėgme, minkštesne tekstūra ir švelniu skoniu. Siekiant išgauti tobulą skonį ir tekstūrą labai atidžiai turi būti derinamas rūgštėjimas, išrūgų nubėgimo bei galutinio grėgmės kiekio. Mes padėsime pasirinkti reikiamas mikroorganizmų kultūras sėkmingam rezultatui pasiekti.
Norite padidinti sūrio gamybą, pagerinti skonį bei tekstūrą? Delvo®Cheese grupės mikroorganizmų kultūros gali pdėti tai padaryti, ypač kai yra derinamos su natūraliais fermentais ar koaguliantais. Produkcijos optimizavimas? 100 metų patirtis sūrio rinkoje padės Jums tapti laimėtoju.
Delvo®Cheese mikroorganizmų kultūros pasižymi atsparumu bakteriofagams, patikimumu gamybos ir nokinimo procese, jas lengva naudoti.
Įrodyta, kad Delvo®Tec kultūros yra atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams ir yra stabilios ilgą laiką. Kad būtų užtikrintas atsparumas mikroorganizmus ardantiems virusams, siūloma keletas šio raugo modifikacijų.
100 % chimozinas, ypač grynas, pagamintas iš pieno mielių kultūros Kluyveromyces lactis, užtikrina maksimalų pieno koaguliavimą ir maksimalią sūrio išeigą, užtikrina pastovų skonio ir kvapo vystymąsi sūrio nokimo metu.
Daugiau informacijos apie Maxiren® rasite ČIA
Pieną sutraukiantis fermentas, gaunamas iš rinktinės Rhizomucor miehei atmainos ir plačiai vartojamas sūrių gamyboje visame pasaulyje. Nuo 1972 m., Fromase® žinomas kaip patikima veršelių skrandžio šliužo fermento alternatyva, užtikrinanti aukštą sūrio kokybę.
Daugiau informacijos apie Fromase® ieškokite ČIA
Accelerzyme® išgrynintas, sūrio nokimą skatinantis fermentas, išgautas iš atrinktų Aspergillus niger, žinomos kaip karboksipeptidazė, nuo baltymų bei peptidų atskiriantis C-galines aminorūgštis.
Apie Accelerzyme® daugiau informacijos rasite ČIA
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.
Jūs galite pasirinkti, kuriuos slapukus leidžiate naudoti.
Plačiau apie slapukų ir privatumo politiką.
Funkciniai slapukai (būtini)Šie slapukai yra būtini, kad veiktų svetainė, ir negali būti išjungti. Šie slapukai nesaugo jokių duomenų, pagal kuriuos būtų galima jus asmeniškai atpažinti, ir yra ištrinami išėjus iš svetainės. |
|
Našumo slapukaiŠie slapukai leidžia apskaičiuoti, kaip dažnai lankomasi svetainėje, ir nustatyti duomenų srauto šaltinius – tik turėdami tokią informaciją galėsime patobulinti svetainės veikimą. Jie padeda mums atskirti, kurie puslapiai yra populiariausi, ir matyti, kaip vartotojai naudojasi svetaine. Tam mes naudojamės „Google Analytics“ statistikos sistema. Surinktos informacijos neplatiname. Surinkta informacija yra visiškai anonimiška ir tiesiogiai jūsų neidentifikuoja. |
|
Reklaminiai slapukaiŠie slapukai yra naudojami trečiųjų šalių, kad būtų galima pateikti reklamą, atitinkančią jūsų poreikius. Mes naudojame slapukus, kurie padeda rinkti informaciją apie jūsų veiksmus internete ir leidžia sužinoti, kuo jūs domitės, taigi galime pateikti tik Jus dominančią reklamą. Jeigu nesutinkate, kad jums rodytume reklamą, palikite šį langelį nepažymėtą. |