Probiotinės / apsauginės kultūros pieno produktams

Apsauginės Delvo®Guard kultūros

Švarios etiketės principu paremta maisto apsauga nuo mielių ir pelėsių su Delvo®Guard

Ar norite suteikti papildomą apsaugą šviežiems pieno produktams ir taip padidinti pelną, naudą žmonėms ir planetai? Delvo®Guard – tai švarios etiketės asortimento apsauginės kultūros, apsaugančios nuo mielių ir pelėsių augimo pieno produktuose ir prailginančios produktų galiojimo laiką išsaugant skonį ir tekstūrą. 

 

Švarios etiketės jogurtas, grietinė, šviežias sūris ir varškė

Delvo®Guard asortimentas susideda iš dviejų kultūrų su unikalia sudėtimi, kuri, dėka savo sinergetinio poveikio mielėms ir pelėsiams, efektyviau apsaugo šviežius pieno produktus. Delvo®Guard padeda prailginti pieno produktų naudojimo terminą dienomis ir net savaitėmis.


Esminė nauda Jums dėl ilgesnio produktų naudojimo, tai sumažėję skundai bei grąžinimai; tai naudinga tiek vartotojui, tiek planetai, nes mažinamas nereikalingas maisto švaistymas; suteikiama galimybė vystyti naujus produktus – sparčiai populiarėjančius produktus, tokius kaip „on the go“ patogius pieno užkandžius kelyje ir pieno produktus su dribsniais ar šokoladu, kurie dažnai gali būti užteršti grybeliais ir pelėsiais.

 

Švarios etiketės sprendimas Delvo®Guard palaiko Jūsų prekinio ženklo tvarumą, kuriant geresnį bei sveikesnį maistą, kurio nori vartotojai.  

 

Privalumai:

 

        Švarios etiketės sprendimas

        Unikali apsauga nuo mielių ir pelėsių

        Vertingomis dienomis ir savaitėmis prailgintas galiojimo laikas

        Mažinamas maisto švaistymas

        Idealus ir inovatyvus konceptas pieno produktų kūrimui

        Palaiko jūsų produktams būdingas savybes ir tekstūrą

        Lengva naudoti: nereikia atlikti papildomų gamybinių veiksmų

 

Techninė informacija

Delvo®Guard mokslinis pagrindimas - nuolatinė patentuotų kultūrų banko patikra ir rūšiavimas, siekiant atrasti unikalias inhibitorines Lactobacillus rhamnosus ir Lactobacillus sakei kultūrų savybes. Šios apsauginės kultūros yra įterpiamos į pieną kartu su startinėmis kultūromis prieš fermentavimą.

Delvo®Guard tradicinės fermentacijos metu, gamindamos įvairius slopinančius junginius, slopina mielių ir pelėsių augimą, taip pat, eliminuoja identiškus mitybinius poreikius turinčius mikroorganizmus.

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas