Sūriams

Kietiems sūriams

Šiai kategorijai priklauso sūrių rūšys, gaminamos Italijoje, taip kaip ir itališkos kilmės sūriai, pagaminti kitose šalyse. Labiausiai paplitę tipai yra Parmesan, Pecorino, Romano ir Provolone sūriai, kurie plačiai gaminami JAV. Galime padėti Jums sukurti reikiamą skonį bei vartotojų pamėgtą granulinę struktūrą mažesnėmis sąnaudomis, tačiau didinant produktyvumą. 

Norite padidinti sūrio gamybą, pagerinti skonį bei tekstūrą? Delvo®Cheese grupės mikroorganizmų kultūros gali padėti tai padaryti, ypač kai yra derinamos su natūraliais fermentais ar koaguliantais. Produkcijos optimizavimas? 100 metų patirtis sūrio rinkoje padės Jums tapti laimėtoju.

Delvo®Cheese mikroorganizmų kultūros pasižymi atsparumu bakteriofagams, patikimumu gamybos ir nokinimo procese, jas lengva naudoti.

Įrodyta, kad Delvo®Tec kultūros yra atsparios mikroorganizmus naikinantiems virusams ir yra stabilios ilgą laiką. Kad būtų užtikrintas atsparumas mikroorganizmus ardantiems virusams, siūloma keletas šio raugo modifikacijų.

Unikali kultūrų serija, specialiai paruošta aromato sustiprinimui ar tekstūros keitimui sūriams ir fermentinių pieno produktų gamybai. Delvo® ADD naudojamas kartu su Delvo® TEC kultūromis, kurios leidžia keisti ir kurti savitus pieno produktus.

Dairy Safe™ kultūros apsaugo sūrį natūraliu būdu, be maisto priedų tokių kaip nitratai ar lizocimas – taip gerinama išrūgų kokybė (jos gaunamos be nitratų); ir atsiranda galimybė kokybe ir verte prilygti maistui, tinkančiam kūdikiams.

 

Dairy Safe ™ tinka visų rūšių pienui (karvių, ožkų, avių) ir padeda išvengti finansinių nuostolių, susijusių su vėlyvuoju sūrio pūtimusi ir užtikrinti, kad Jūs gamintumėte sūrį, kuris atitinka visus kokybės, reglamentų reikalavimus.

 

Kadangi šios paprastai naudojamos kultūros yra gautos ir atrinktos iš niziną gaminančių Lactococcus lactis rūšių, jos idealiai tinka sūriams, kuriuose reikia užkirsti kelią tam tikroms gramteigiamoms bakterijoms, tokioms kaip Clostridium tyrobutyricum, kad būtų išvengta sviestarūgščio rūgimo.

 

Mūsų Ceska®-Star D serijos kultūros sudaro unikalią kombinaciją niziną gaminančių ir nizinui atsparių padermių ir gali būti naudojamos kaip tiesioginio įterpimo startetinės pieno rūgšties mikroorganizmų kultūros.

 

Privalumai:

  1. Užtikrinta apsauga nuo vėlyvojo sūrio pūtimosi ir sugadinimo.
  2. Puikus skonio vystymasis.
  3. „Švari“ etiketė, nes naudojamos natūralios apsauginės kultūros be priedų.
  4. Prailgintas galiojimo laikas ir išvengiama maisto švaistymo.
  5. Padidina išrūgų vertę, nes jos yra gaunamos be priedų.

Dairy Safe™ lankstinukas

100 % chimozinas, ypač grynas, pagamintas iš pieno mielių kultūros Kluyveromyces lactis, užtikrina maksimalų pieno koaguliavimą ir maksimalią sūrio išeigą, užtikrina pastovų skonio ir kvapo vystymąsi sūrio nokimo metu.

 

Daugiau informacijos apie Maxiren® rasite ČIA

Pieną sutraukiantis fermentas, gaunamas iš rinktinės Rhizomucor miehei atmainos ir plačiai vartojamas sūrių gamyboje visame pasaulyje. Nuo 1972 m., Fromase® žinomas kaip patikima veršelių skrandžio šliužo fermento alternatyva, užtikrinanti aukštą sūrio kokybę.

 

Daugiau informacijos apie Fromase® ieškokite ČIA

Fermentas - lipazė, skaldanti pieno riebalus sūrio nokinimo metu, gaunamas iš galvijų prieskrandžio, snukyje išskiriamų lipazės fermentų arba unikalioji mikrobiologinės kilmės lipazės alternatyva išgauta iš Rhizopus oryzae grybo:

1. Greitai susiformuoja brandinamo sūrio skonis.

2. Suteikia aštrų, intensyvų ir pikantišką aromatą.

 

Apie Piccantase® rasite daugiau informacijos ČIA

Accelerzyme® išgrynintas, sūrio nokimą skatinantis fermentas, išgautas iš atrinktų Aspergillus niger, žinomos kaip karboksipeptidazė, nuo baltymų bei peptidų atskiriantis C-galines aminorūgštis.

 

Apie Accelerzyme® daugiau informacijos rasite ČIA 

Sudomino mūsų produktai?
Užpildykite užklausą ir mūsų specialistai susisieks su Jumis

Aš ne robotas